Afvoer verstopt in Amsterdam 2018-03-03T09:58:45+01:00

Uw afvoer verstopt in Amsterdam? Of is er iets aan de hand met uw riool of andere afvoerleidingen? Ab Riool kan u hier zeker bij helpen. Wij zijn immers al ruim 20 jaar een begrip in Amsterdam en Noord-Holland. Ab en Fred weten wel raad met uw problemen, wij zijn immers specialist in bijvoorbeeld het riool ontstoppen in Amsterdam. Daarnaast zijn wij ook het adres in rioleringswerk, overstromingen, reinigen van riool, rookinspecties, stankklachten, camera inspecties en gaskeuringen. Ab Riool heeft al veel mensen voor u geholpen, derhalve inmiddels honderden tevreden klanten.

Voor het riool ontstoppen in Amsterdam komt u bij Ab Riool. Bij ons bent u bovendien verzekerd van:

  • Directe services tegen scherpe tarieven;
  • Ab Riool is NEN 3399 gecertificeerd, rioolschade classificatie;
  • Een grote kring van tevreden klanten;
  • Wij staan dag en nacht paraat;
  • Uw rioolprobleem wordt snel opgelost met garantie;
  • Erkend installateur (Sterkin).

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als uw afvoer verstopt is in Amsterdam? Of heeft u vragen over het riool ontstoppen in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Ook kunt u eenvoudig bellen naar 06 – 54 93 22 77 of 06 – 21 52 00 42. Ab Riool is gevestigd aan de Vredenhofpad 7 in Amsterdam.

Afvoer ontstoppen in Amsterdam

Heeft u van verstoppingen geen verstand? Ab Riool helpt u uit de brand! Wij beschikken over specialistische kennis om rioleringen en afvoeren te ontstoppen. Wij werken met hoge druk installaties en ontstopping veermachines. Met deze genoemde apparatuur, onze kennis en jarenlange ervaring worden alle soorten verstoppingen snel verholpen door Ab Riool en is uw riool weer volledig schoon.

Ab Riool doet, indien noodzakelijk, een camera inspectie op locatie om te zien wat er aan de hand is met uw riool. Met behulp van een camera spoort Ab Riool dan de oorzaak. Dit alvorens het riool ontstoppen in Amsterdam en voorkomt onnodige kosten.

Verschillende rioleringswerkzaamheden

Ab Riool heeft veel ervaring met het bemiddelen tussen overheid, bedrijven en particulieren met betrekking tot verschillende rioleringswerkzaamheden. Wilt u meer weten hierover? Bel 06 – 54 93 22 77 of 06 – 21 52 00 42. U kunt ook het contactformulier invullen en aan Ab Riool emailen.