Ab Riool Gaskeuring Amsterdam en Noord-Holland 2018-03-03T09:58:46+01:00

AB RIOOL GASKEURING AMSTERDAM EN NOORD-HOLLAND

Één van de specialiteiten van Ab Riool is gaskeuring en inspectie op locatie. Aangezien wij  gastechnisch installateur van Sterkin zijn, verzorgen wij de keuring van gasinstallaties van woonhuizen en woonarken. Gaskeuringen worden meestal geëist door deelraden bij een splitsing aanvraag van een pand. De laatste tijd komt het steeds vaker voor dat de opstal verzekering dit belangrijk vindt en hier een rapport van goedkeuring over wil ontvangen.

Als particuliere huis eigenaar die bijvoorbeeld een pand of etage bezit in de Amsterdamse buurten de Pijp / Kinker / Jordaan / Dapper/ Staatsliedenbuurt is een preventieve keuring op lekkage gewenst al is het alleen maar voor de veiligheid. De prijzen hieronder zijn gebaseerd op een gaskeuring met rapport (kale keuring zonder handelingen).

PRIJZEN GASKEURING AMSTERDAM

  • Gaskeuring enkel adres: € 85,- (ex. btw)
  • Herkeuringskosten: € 25,- (ex. btw)
  • Elektra keuring: € 105,- (ex. btw)
  • Bel voor een afspraak! 06-21520042

Wij kunnen, indien nodig, ook tegelijk uw elektra keuring en installaties verzorgen zodat u in één keer geholpen bent. Als u zich bedenkt dat de meeste gasleidingen al aanwezig waren voor de introductie van het aardgas dan zal het u niet verrassen dat in de praktijk blijkt dat de gasleidingen uit oudere buurten die rond 1900 gebouwd zijn vaak oud zijn. Uit ervaring weten we dat deze gasleidingen zodanig lek zijn dat deze vervangen dienen te worden.

Meestal zijn dat kosten waar niet op gerekend wordt. Bijkomend nadeel is dat de oude gasleiding altijd in de vloer onder het tapijt of de houten vloerbedekking ligt. Zonder schade zijn deze niet meer bereikbaar. In dit geval krijgt men altijd een nieuwe gasleiding  (of men gaat akkoord met breekwerk in de vloer). In dit soort gevallen, bij vernieuwing, krijgt u een vrijblijvende prijs opgave van ons. Voor meer info kunt u contact opnemen middels het contactformulier of bellen naar 06-21520042.

Gaskeuring Ab Riool